Snickare Västerås

Snickare, hantverkare och byggarbetare •

Om ROT-avdraget

Få mindre arbetskostnader för renoveringar och ombyggnationer

Under 1990-talet tog regeringen ett beslut att inför ROT-avdrag till privatpersoner för att allmänheten skulle anlita professionella hantverkare till sina renoveringar, om- och tillbyggnader. Sedan 2008 har avdraget nyttjats i en större uträckning och i dag ligger ett beslut om att du som privatperson får 30 % avdrag på arbetskostnaderna när du anlitar hantverkare till dina projekt med en summa på max 50 000 kr per ägare och år. Vi på Snickare Västerås sköter ansökningarna till Skatteverket för dina avdrag när vi utför uppdrag hos dig.

Skattelättnad för privatpersoner

Som fastighetsägare idag kan du nyttja två typer av skattelättnader, ROT- och RUT-avdrag. Maxsumman för avdragen är 50 000 kr person och år. Ha i åtanke att om RUT-avdraget nyttjas i form av till exempel städhjälp och du vill använda ROT-avdrag samtidigt så räknas det till samma maxsumma på 50 000 kr per år och person. Är man två fastighetsägare så har man däremot 100 000 kr att ansöka om tillsammans.

Vi sköter ansökan till Skatteverket

När du anlitar oss som din snickare i Västerås ser vi till att sköta alla ansökningar till Skatteverket gällande dina avdrag. Du behöver alltså inte tänka på något gällande det. Har du däremot frågor och funderingar kring din ansökan är du välkommen att kontakta oss så svarar vi mer än gärna.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Våra snickare i Västerås har den kompetens som krävs för att hjälpa dig med allt från finsnickeri till renoveringar och tillbyggnader.

  Telefon
  021- xxx xx xx

  E-post
  offert@snickarevasteras.se

  Organisationsnummer
  123456-7890

  Adress
  Vi befinner oss i Västerås

OM OSS

Våra snickare i Västerås har den kompetens som krävs för att hjälpa dig med allt från finsnickeri till renoveringar och tillbyggnader.

Snickare Västerås kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Vi befinner oss i Västerås

offert@snickarevasteras.se

Orgnr:
123456-7890