Snickare Västerås

Snickare, hantverkare och byggarbetare •

Byggnation

När du anlitar oss på Snickare Västerås för ett bygguppdrag kan du som kund vara helt trygg med att arbetet utförs av adekvata hantverkare. Vi bistår så väl privatpersoner som företag med hjälp vid olika typer av byggnation och vår personal hjälper gärna till med kreativa lösningar och diskuterar olika idéer under arbetets gång. För att vi ska kunna göra ett så bra arbete som möjligt ser vi gärna att ni hör av er till oss med detaljerna om det aktuella byggprojektet, stor som litet.

Anlita oss när du ska bygga altan i Västerås

Du kan vända dig till oss för såväl inomhus- som utomhusbyggen. Om till ska bygga hus kan vi erbjuda en totalentreprenad där vi står som ansvariga för bygget och samordnar de olika hantverkarna. På så sätt behöver du bara ha kontakt med ett byggföretag och kan fokusera din tid och energi på arbete och fritid istället. Vi ser till att rätt hantverkare finns på plats vid rätt tidpunkt oavsett om du ska bygga garage, är i behov av att sätt upp en vägg eller uppföra en altan.

Vi erbjuder totalentreprenad vid byggnation i Västerås

Det finns flera fördelar med att låta oss gå in som totalentreprenör när du ska bygga hus eller något annat större projekt.

 • Du behöver bara ha kontakt med ett byggföretag
 • Vi har certifierade hantverkare för olika arbeten
 • Vid behov av specialkompetens tar vi in denna från betrodda samarbetspartners

Välkomna till en billig byggfirma med bra hantverkare

När du är i behov av en byggfirma för en renovering eller något annat bygguppdrag är du varmt välkommen att ta kontakt med oss för att diskutera det aktuella arbetet. När vi vet alla detaljer för din planerade byggnation i Västerås, skickar vi en offert till dig. Kostnadsförslaget som kommer till dig inom en arbetsdag är helt förbehållslös och du tittar igenom den i lugn och ro innan du bestämmer dig för hur du går vidare. Om du har några frågor hör du av dig till oss så besvarar vi dem omgående.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Våra snickare i Västerås har den kompetens som krävs för att hjälpa dig med allt från finsnickeri till renoveringar och tillbyggnader.

  Telefon
  021- xxx xx xx

  E-post
  offert@snickarevasteras.se

  Organisationsnummer
  123456-7890

  Adress
  Vi befinner oss i Västerås

OM OSS

Våra snickare i Västerås har den kompetens som krävs för att hjälpa dig med allt från finsnickeri till renoveringar och tillbyggnader.

Snickare Västerås kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Vi befinner oss i Västerås

offert@snickarevasteras.se

Orgnr:
123456-7890