Snickare Västerås

Snickare, hantverkare och byggarbetare •

Renovering

När du står inför en mindre eller mer omfattande renovering är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Snickare Västerås. Vi åtar oss allt från enklare renoveringar, exempelvis ett rum som ska tapetseras eller målas om, till mer omfattande uppdrag som kök och våtutrymmen. Våra plattsättare har den utbildning och de certifikat som krävs för att kunna utföra arbetet på ett regelmässigt korrekt sätt, och detsamma gäller våra övriga medarbetare. Välkomna att kontakta oss!

Ta hjälp av oss för en korrekt badrumsrenovering i Västerås

Våra kök blir en alltmer central plats i hemmen och när du anlitar oss för en köksrenovering ser vi till att den blir utförd i enlighet med alla gällande regler och lagar. Som en seriös byggfirma i Västerås är vi noga med att bara anställa hantverkare som är utbildade och har rätt kompetens för respektive uppdrag. När vi genomför renoveringar i utrymmen med el och vatten, exempelvis badrum och tvättstuga, säkerställer vi att alla nödvändiga tätskikt kommer på plats samt att el- och vvs-arbeten utförs av adekvat personal.

Ett komplett byggföretag för renovering i Västerås

Det finns många fördelar med att anlita vår byggfirma i Västerås när du behöver hjälp med byggrelaterade arbeten.

 • Våra hantverkare har gedigen erfarenhet, utbildning och certifiering
 • Vi ser till att arbetet uppfyller alla gällande regler och normer
 • Om du är berättigad till ROT-avdrag minskar du arbetskostnaden med 30 %

Välkomna till oss för en billig badrumsrenovering

När du har bestämt dig för att genomföra en renovering i Västerås är du välkommen att kontakta oss för att få en prisuppgift på det arbete som du vill ha utfört. Oavsett om du begär in en offert för badrumsrenovering eller något annat, förbinder du dig inte till något genom att ta emot offerten. Våra medarbetare diskuterar gärna ett planerat uppdrag tillsammans med dig och kan till exempel kommer med förslag på en förändrad planlösning om så önskas. Du når oss via e-post, telefon eller något av våra kontaktformulär.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Våra snickare i Västerås har den kompetens som krävs för att hjälpa dig med allt från finsnickeri till renoveringar och tillbyggnader.

  Telefon
  021- xxx xx xx

  E-post
  offert@snickarevasteras.se

  Organisationsnummer
  123456-7890

  Adress
  Vi befinner oss i Västerås

OM OSS

Våra snickare i Västerås har den kompetens som krävs för att hjälpa dig med allt från finsnickeri till renoveringar och tillbyggnader.

Snickare Västerås kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Vi befinner oss i Västerås

offert@snickarevasteras.se

Orgnr:
123456-7890